Majakka & Paroni & Amiraali vuokrausehdot

Majakka-huvilan osoite on Isokoskelontie 11, 42100 Jämsä

Paroni-huvilan osoite on Kuikantie 5, 42100 Jämsä

Amiraali-huvilan osoite on Kuikantie 14, 42100 Jämsä

Mökkivaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Varausmaksun ensimmäinen osa, 50 % hinnasta, tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä ja loppuosa 30 vrk ennen varauksen alkua. Toimitusmaksu 18 € lisätään mökin hintaan. Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Mökkiin saa majoittua enintään hinnastossa kerrottu henkilömäärä. Viikonloppuina minimivarausaika on 2 vrk, perjantai-sunnuntai.

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 100 €. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti tai puhelimitse, laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. Ennakkomaksu palautetaan peruutusmaksua lukuun ottamatta, jos peruutus on tehty viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta ei palauteta suoritettuja varausmaksuja lainkaan tai jos varausmaksu on jäännyt suorittamatta veloitetaan puolet varauksen hinnasta. 10 vuorokautta ennen peruutetusta varauksesta perimme koko vuokrasumman. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista.

Mikäli varattua mökkiä tai ajankohtaa muutetaan, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Tällöin varauksen muutoksesta veloitamme peruutusmaksun 100 €.

Mökin omistaja voi perua eräpäivänä maksamattoman varauksen. Mökin omistaja voi peruuttaa maksetunkin varauksen, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. omistajan ennakkoon ilmoittamaton loma-asunnon myynti tai kiinteistöön kohdistunut yllättävä vahinko. Mökin omistaja ilmoittaa asiakkaalle peruutuksesta mahdollisimman pian ja maksaa majoitushinnan takaisin.

Mikäli majoittujat pitävät kohtuutonta meteliä eivätkä usko vartijan huomautuksesta hiljentyä, voidaan varaus perua heti. Tällöin mökin asukkaat joutuvat luovuttamaan mökin välittömästi ja mökin vuokramaksua ei palauteta.

Force Majeure

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) ei vuokraaja ole velvollinen korvaamaan rikkoutumisia tai äkillistä muutosta huvilassa.

Vuokraajalla on myös oikeus peruttaa varaus jos force majeure toteutuu. Tämä koskee mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja.

Avain, siivous ja liinavaatteet

Majakassa on YALE DOORMAN DIGITAALINEN ÄLYLUKKO. Ovi aukeaa numerokoodilla, joka ilmoitetaan teille ennen vuokrausajan alkua. Koodi on voimassa koko vuokrauksen ajan. Koodin voi jakaa muille asukkaille ja näin ollen ei tarvitse piilotella avaimia eikä noutaa tai palauttaa.

Paronissa sekä Amiraalissa käytössä on avainboksi, jonka koodi ilmoitetaan tekstiviestitse varauspäivänä.

Mökin vuokrauksen yhteydessä peritään pakollinen loppusiivous maksu, joka on 180 euroa Paronissa ja 196 euroa Majakassa ja Amiraalissa. Tästä huolimatta edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat ja tyhjät pullot/tölkit vietynä sekä mahdolliset nuuskat ja tupakantumpit poistettuna piha-alueelta.

Mikäli varauksen päättyessä lomakohteen siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja mökin vuokraaja joutuu sen kunnossa saattamiseen ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen työtuntien mukaan 78.00 euroa/tunti.

Liinavaatteet ( 20 e/ hlö) veloitetaan myös vuokrauksen yhteydessä. Petivaatteita tulee tilata sama määrä kuin asukkaita tulee majoittumaan.

Vahinkojen korvaus

Mökin vuokraaja on vastuussa vuokrausaikana kaikesta irtaimistoon ja mökkiin kohdistuneista vahingoista, sekä korvausvelvollinen aiheuttamistaan vahingoista.

Asiakas on myös korvausvelvollinen jos mökki on jätetty epäsiistiin kuntoon ja normaali siivous aika ei riitä sen puhdistamiseen.

Vahingosta on välittömästi ilmoitettava omistajalle.

Tupakointi ja lemmikkieläimet on kielletty sisätiloissa. Jos kieltoa rikotaan veloitetaan tuuletusmaksu 200 euroa. Jos haju ei lähde tuulettamalla veloitetaan toimenpiteistä jotta saadaan mökki hajuttomaksi alkaen 100 euroa tunti sekä + tarvittavat aineet ym. tarvikkeet.

Henkilömäärä

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kun varauksessa on määritelty. Teltalla tai asuntovaunulla/ asuntoautolla leiriytyminen on lomakohteen tontilla kielletty. Vartiointiliike valvoo mökkiä ja tonttia ja tarvittaessa puuttuu asiaan.

Erimielisyyksien ratkaisu

Mikäli tämän vuokrasopimuksen erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla niin ratkaistaan riita-asiat Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

Huomautukset

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi mökin omistajalle.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.