Himosvilla 2A on HimosHuvilat sivuston vuokralle tarjoama tasokas huvila kooltaan 70 m² ja majoittaa 8 + 2 henkilöä

Golf Resort -alueelle kevättalvella 2015 valmistunut paritalohuvila on upeiden golf-viheriöiden keskellä. Talvisin latuverkosto kulkee huvilan läheltä, ja golfkentän lisäksi Himos Hotellin ja Himos Areenan palvelut ovat vain reilun kilometrin päässä.

Laadukkaasti sisustetun huoneiston alakerrassa on olohuone ja keittiönurkkaus, jossa ruokapöytä kuudelle hengelle. Lisäksi yksi makuuhuone, jossa kaksi erillistä sänkyä. Olohuoneessa iso televisio ja takka. Myös sauna sekä suihku, jonka yhteydessä wc ja pesukone.

Sisäänkäynnin yhteydessä rakennuksen kolmella seinustalla kiertävä terassi jossa voit nauttia mahtavasta auringonpaisteesta ja hienoista maisemista.

Yläkerrassa on yksi makuuhuone sekä wc. Yläkerran makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä sekä yksi parisänky. Yläkerrassa on myös verholla erotettava makuualkovi, jossa 140cm leveä parisänky ja televisio. Voit myös ihastella sängystä suoraan rinnemaisemia.

Lemmikit sallittu.

Himosvilla 2A:n ja 2B:n välissä on aukaistava väliovi, jolla paritalo saadaan yhdistettyä isoksi mökiksi esimerkiksi kokousta tai juhlia varten.

Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita, pakollinen lähtösiivousmaksu 75 € lisätään varaukselle. Liinavaatteet saat tarvittaessa tilattua meiltä 18€ per henkilö. Mökeissä on peitteet ja tyynyt.

Huvilan varustus:

Jääkaappi-pakastin, liesi/uuni, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiasto, pyykinpesukone, 2 x TV, Blu-ray/DVD-soitin, CD/Radio, takka, nettiyhteys, puuvarasto, auton lämmityspistoke, kaasugrilli.

Mökeissä on peitteet ja tyynyt. Lakanat ja pyyhkeet voi tilata tarvittaessa.