Majakka huvila sijaitsee loistavalla paikalla HimosYkkösen alueella. Lyhyt matka Himosareenalle, festareille sekä rinteisiin. Mahtavat näkymät suoraan länsihimoksen rinteille. Majakka tarjoaa viihtyisät puitteet loman viettoon niin perheille kuin isommillekin ryhmille. Huvilassa 3 erillistä makuuhuonetta joissa yhdessä parisänky ja kahdessa 2 erillistä sänkyä. Parvella kaksi erillistä tilaa joissa toisessa on 3 erillistä sänkyä sekä toisessa tilassa 4 erillistä 80 cm sänkyä sekä lisäksi vielä levitettävä sohva takkahuoneessa. Majakka huvilan varaamalla saa nukkumapaikat jopa 15 henkilölle.

Sisääntulokerroksessa on täysin varusteltu keittiö, iso 12 hengen ruokapöytä ja olohuone, sekä kaksi erillistä makuuhuonetta, wc ja iso 40 neliön maisema parveke. Parvekkeella on kesäisin iso ruokaryhmä, leposohvat sekä kaasu grilli.

Parvi on eritetty kahdeksi eri tilaksi. Huvilan alakerrassa on erillinen makuuhuone parisängyllä, takkahuone, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone sekä erillinen wc. Ulkoterassilla on poreallas jossa viimeistään arjen huolet häviää.

Televisiot löytyvät keskikerroksesta ja tietysti takkahuoneesta. Musiikki- ja dvd laitteet ovat keskikerroksessa. Takkahuoneessa ja saunassa on vielä lisäksi omat erilliset musalaitteet. Pihassa on kahden auton autokatos lämpöpistokkeilla. Parven portaiden yläpäässä on lapsiportti, jonka käyttö omalla vastuulla.
Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita.
Pakollinen lähtösiivousmaksu 196 € sekä liinavaatteet pedattuna majoittujamäärän mukaan 20 € /hlö lisätään varaukselle.

Ei lemmikkejä.

Tutustu majakan vuokrausehtoihin ennen vuokrausta!

Lisätiedot ja tiedustelut Majakkaa koskien ari@himoshuvilat.fi